Foglalj asztalt nálunk!

Szent Domonkos Vendéglő - Elválasztó elem

Ha a foglalásod 24 órán kívül esik, akkor online az alábbi űrlap segítségével tudsz asztalt foglalni nálunk. Amennyiben hamarabb szeretnél jönni úgy kérlek telefonon a +36 30 012 5988 -as telefonszámon vedd fel velünk a kapcsolatot. 12 fő feletti foglalás esetén kérlek lépj kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a foglalási űrlap elküldése után, kollegáink egy megerősítő emailben igazolják vissza asztalfoglalásod sikerességét. Amennyiben nyitvatartási időn kívül foglalsz, ez több időbe is telhet. Szíves türelmedet kérjük!

Asztalfoglalás
-
-
Kapcsolattartási adatok
Foglalás küldése ….

*Az asztalfoglalási kérelem elküldésével hozzájárulok a fentiekben megadott személyes adataim megosztásához és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.

Mit mondanak rólunk a vendégeink?

5 csillagos értékelés - ikonok

„Aki a pörkölt, nokedli kombót keresi ne ide jöjjön, és a gigászi adagokért sem itt kell enni. Vannak viszont rafinált kifinomultsággal készült ételek, pont elég adagok, kiváló deszertek, csalóka hogy az étlap nem 12 oldalból áll, ámde ami van az olyan szintre emeli az étkezést amit csak kevés hely mondhat magáénak. Meg kell kóstolni, mi biztosan vissza térünk egy kényelmes átlagon felüli étkezésre.”

5 csillagos értékelés - ikonok

„Sárgaborsó főzelék fasírt páros újragondolva, thai curry hogy hús nélkül is jól érezhessük magunkat, mennyei desszertek a hétköznapi menüsorban…Köszönjük, csak így tovább!!!”

5 csillagos értékelés - ikonok

„Ha erre jársz, kihagyhatatlan. 15 percre Keszthelytől, kívülről egy klasszikus falusi csárdának tűnő helyen a legjobb minőséget találod! Frissen készült ételek, egyedi, jól kitalált tálalás, gazdag ízek, változó étlap, és mindehhez nagyon kedves kiszolgálás. Nem először jártunk itt, sosem csalódtunk.”